top of page

LIETUVOS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ

LAPKRIČIO 7-13 D.

Iš viso XII-oje Gastronomijos savaitėje dalyvauja daugiau nei 50 restoranų, įsikūrusių ne tik didžiuosiuose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, bet ir Anykščiuose, Birštone, Joniškyje, Šakiuose, Palangoje, Panevėžio rajone. Savaitės dalyvių parengti meniu kvies restoranų lankytojus keliauti po įvairias Europos, Azijos, Šiaurės ir Pietų Amerikos bei Afrikos šalis, persikelti laiku į gastronominę Lietuvos praeitį bei geriau pažinti atskirus šalies regionus.

TWO SENSES MENIU

Naminė ruginė duona su kanapėmis ir miško grybais

***

Jautienos liežuvis & skruostas

Burokėlių sultyse fermentuoti žiediniai kopūstai, traškios bulvytės, jautienos drebučiai, krienų kremas su petražolėmis, mikro žalumynai

***

Arktinė palija

Šakninio saliero kremas, karamelizuotas salieras, druskoje kepti burokėliai, lapiniai kopūstai, laiškinių česnakų padažas

***

Napoleonas su juodaisiais serbentais

____

Kaina asmeniui - 30 Eur

Rezervacijos:  +370 640 25879

Lietuvos gastronomijos savaitė
Lietuvos Gastronomijos savaitė
Lietuvos gastronomijos savaitė
Lietuvos gastronomijos savaitė
Lietuvos gastronomijos savaitė
Two Senses restoranas
bottom of page