top of page

LIETUVOS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ

LAPKRIČIO 6-12 D.

Iš viso XIII-oje Gastronomijos savaitėje dalyvauja daugiau nei 50 restoranų visoje Lietuvoje.

Didžiausias dėmesys festivalyje skiriamas šefo ir jo komandos meistrystei bei gastronominei kultūrai. Šių metų gastronomijos savaitės tema - „Skonių istorijos“ 

TWO SENSES MENIU

Grikių traškumas & miško grybai

***

Lietuviškos jautienos kapotinis

Bulvių šimtalapis, jūros ežio ikrai, mikro žalumynai

***

Patarška su voveraičių padažu

Rūkyta šoninė, kepenėlės, bulvių spurga, glazūruotos morkos, rūkyti burokėliai, rozmarinai

***

Jogurtas & medus

Korėta karamelė, morengas, žiedadulkės

____

Kaina asmeniui - 30 Eur

Rezervacijos:  +370 640 25879

Radisson Kaunas_2023_June_00002_BW.jpg
L23_2643.jpg
Gastronomijos savaitė
Radisson Kaunas_2023_June_00001_edited.jpg
L23_2657.jpg
L23_2634.jpg
bottom of page