LIETUVOS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ
LAPKRIČIO 7-13 D.
Iš viso XII-oje Gastronomijos savaitėje dalyvauja daugiau nei 50 restoranų, įsikūrusių ne tik didžiuosiuose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, bet ir Anykščiuose, Birštone, Joniškyje, Šakiuose, Palangoje, Panevėžio rajone. Savaitės dalyvių parengti meniu kvies restoranų lankytojus keliauti po įvairias Europos, Azijos, Šiaurės ir Pietų Amerikos bei Afrikos šalis, persikelti laiku į gastronominę Lietuvos praeitį bei geriau pažinti atskirus šalies regionus.
TWO SENSES MENIU
Naminė ruginė duona su kanapėmis ir miško grybais
***
Jautienos liežuvis & skruostas
Burokėlių sultyse fermentuoti žiediniai kopūstai, traškios bulvytės, jautienos drebučiai, krienų kremas su petražolėmis, mikro žalumynai
***
Arktinė palija
Šakninio saliero kremas, karamelizuotas salieras, druskoje kepti burokėliai, lapiniai kopūstai, laiškinių česnakų padažas
***
Napoleonas su juodaisiais serbentais
____
Kaina asmeniui - 30 Eur
Rezervacijos: +370 640 25879





