LIETUVOS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ
LAPKRIČIO 3-9 D.
Šį rudenį „Gastronomijos savaitė“ kviečia atrasti gastronomiją be sienų. Lapkričio 3–9 dienomis festivalis sujungs daugiau nei penkiasdešimt restoranų visoje Lietuvoje – nuo sostinės iki Palangos ir mažesnių miestų. Šių metų tema „gastronomija be sienų“ kviečia ragauti pasaulio virtuvių įkvėptus skonius čia pat Lietuvoje.
TWO SENSES MENIU
Šefo pasisveikinimas
Lietuviškos duonos traškutis | japoniška miso sviesto puta | fermentuoti agurkai
Užkandis
Upėtakio kapotinis | obuolių & agurkų želė | baltieji ridikai |
ryžių & nori traškučiai
Karštas patiekalas
Putpelė pagal XVIII amžiaus receptą
Miško grybų ir riešutų įdaras | deginti burokėliai | bulvių kroketas | sodrus umami padažas
Desertas
Rudens moliūgų tiramisu | traškūs riešutai | šokoladas| cinamonas
____
Kaina asmeniui - 40 Eur
Rezervacijos: +370 640 25879





