LIETUVOS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ
LAPKRIČIO 4-10 D.
Gurmaniška tradicija tapęs ir jau keturioliktus metus organizuojamas Gastronomijos savaitės festivalis skelbia 75 restoranų dalyvių sąrašą. Festivalio tema „Lietuviški skoniai“ įkvėpė restoranų šefus laviruoti tarp tradicijų bei modernios technikos ir taip sukurti ne vieną unikalų, netikėtą skonių derinį.
TWO SENSES MENIU
Grikiai | Purentas grybų sviestas | Kalendra
***
Deginta skumbrė ir kadagiai
Rugiai | Raudonieji svogūnai | Fermentuoti agurkai | Žalieji obuoliai | Burokėliai | Grietinė | Krienai | Daigai
***
Lietuvos miškų elnienos nugarinė
Savojos kopūstų ir speltos balandėlis | Salierų kremas | Rūkytas keptas burokėlis | Kreminis baravykų padažas
***
Naminis medaus pyragėlis
Svarainių želė | Ledai | Medaus trupiniai
____
Kaina asmeniui - 30 Eur
Rezervacijos: +370 640 25879