top of page
LIETUVOS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ
LAPKRIČIO 6-12 D.
Iš viso XIII-oje Gastronomijos savaitėje dalyvauja daugiau nei 50 restoranų visoje Lietuvoje.
Didžiausias dėmesys festivalyje skiriamas šefo ir jo komandos meistrystei bei gastronominei kultūrai. Šių metų gastronomijos savaitės tema - „Skonių istorijos“
TWO SENSES MENIU
Grikių traškumas & miško grybai
***
Lietuviškos jautienos kapotinis
Bulvių šimtalapis, jūros ežio ikrai, mikro žalumynai
***
Patarška su voveraičių padažu
Rūkyta šoninė, kepenėlės, bulvių spurga, glazūruotos morkos, rūkyti burokėliai, rozmarinai
***
Jogurtas & medus
Korėta karamelė, morengas, žiedadulkės
____
Kaina asmeniui - 30 Eur
Rezervacijos: +370 640 25879
bottom of page