top of page

LIETUVOS GASTRONOMIJOS SAVAITĖ

LAPKRIČIO 3-9 D.

Šį rudenį „Gastronomijos savaitė“ kviečia atrasti gastronomiją be sienų. Lapkričio 3–9 dienomis festivalis sujungs daugiau nei penkiasdešimt restoranų visoje Lietuvoje – nuo sostinės iki Palangos ir mažesnių miestų. Šių metų tema „gastronomija be sienų“ kviečia ragauti pasaulio virtuvių įkvėptus skonius čia pat Lietuvoje.

TWO SENSES MENIU

Šefo pasisveikinimas

Lietuviškos duonos traškutis | japoniška miso sviesto puta | fermentuoti agurkai

Užkandis

Upėtakio kapotinis | obuolių & agurkų želė | baltieji ridikai |

ryžių & nori traškučiai

Karštas patiekalas

Putpelė pagal XVIII amžiaus receptą

Miško grybų ir riešutų įdaras | deginti burokėliai | bulvių kroketas | sodrus umami padažas

Desertas

Rudens moliūgų tiramisu | traškūs riešutai | šokoladas| cinamonas

____

Kaina asmeniui - 40 Eur

Rezervacijos:  +370 640 25879

Radisson Kaunas_2023_June_00002_BW.jpg
GS 2025 1702x630 profile cover.jpg
Gastronomijos savaitė
Radisson Kaunas_2023_June_00001_edited.jpg
L23_2657.jpg
L23_2634.jpg
bottom of page