NAUJŲJŲ METŲ VAKARIENĖ
Naujuosius 2026-iuosius pasitiksime Two Senses restorane su šventiniu vakarienės bufetu bei gyva muzika.
Naujametiniame bufete ruošime užkandžius, karštuosus patiekalus, desertų asortimentą bei gaiviuosius gėrimus.
Prieš sutinkant Naujuosius mieste, susitikime vakarienės su draugais Two Senses.
85 Eur/ asm
*Taikomas išankstinis apmokėjimas
Naujametinis bufetas: 19:00-23:00
Gyva muzika: 19:30-22:30
Rezervacijos: +370 640 25879

Meniu
Šaltieji užkandžiai:
Pastrami su trumų padažu, judųjų česnakų kremu ir ruginiu traškesiu
Rūkytos antienos crostini su miško uogų ir karšto vyno džemu, sūriu ir riešutais
Vitello Tonnato jautienos liežuvis su tuno padažu ir spragintais kaparėliais
Jauna silkė su grybais, burokėlių humusu, skrudintomis kanapėmis ir grūdų duona
Lašiša „Gravlax“ su varškės & žolelių blyneliais, šviežiu sūriu ir ikrais
Traškios didžiosios krevetės kataifi su mangų & čili pagardu
Grill cukinijų carpaccio su pistacijų & ožerkšnio uogų pagardu ir kietuoju sūriu
Cezaris su vyšniniais pomidorais, šoninės traškučiais ir brandintu sūriu
Šviežio ožkos sūrio, šeivamedių džemo ir pistacijų crostiniai
Veganiški burokėlių kąsneliai su avinžirnių humusu ir daigais
Veganiški minkšto sūrio, rūkytų daržovių ir kanapių duonos crostini
Karštieji patiekalai:
Pekino antiena, lėtai kepta ir glazūruota teriyaki
Jautienos žandai su trumais ir raudonojo vyno padažu
Traški kukurūzinė vištiena su žolelių, sūrio ir panko plutele
Juodojo paltuso filė, skaninta citrusiniu Grenoblio padažu
Azijietiškai kepta glazūruota lašiša su svogūnlaiškiais ir sezamais
Įvairiaspalviai vyšniniai pomidorai, cukinijos, rapsų žiedai ir bazilikų pesto
Daržovės su bolivine balanda, batatais, avinžirniais ir riešutais
Karštas raudonųjų kopūstų, cinamono ir obuolių garnyras
Skrudintos jaunos bulvės su voveraitėmis ir laiškiniais česnakais
Šampaninis risotto su šafranais ir brandinto sūrio drožlėmis
Šventinis saldėsių ir vaisių asortimentas







