NAUJŲJŲ METŲ VAKARIENĖ
Naujuosius 2023-iuosius pasitiksime Two Senses restorane su šventiniu vakarienės bufetu bei gyva saksofono muzika.
Naujametiniame bufete ruošime užkandžius, karštuosus patiekalus, desertų asortimentą bei gaiviuosius gėrimus.
Prieš sutinkant Naujuosius mieste, susitikime vakarienės su draugais Two Senses.
Kaina asmeniui - 50 Eur
*Taikomas išankstinis apmokėjimas
Naujametinis bufetas: 19:00-23:00
Saksofonas: 19:00-21:00
Rezervacijos: +370 640 25879
___
Nakvynė viešbutyje Radisson Hotel Kaunas su pusryčiais dviems + šventinis Naujųjų Metų bufetas - 229 Eur
Rezervacijos: +370 37 306100

MENIU
Šaltieji užkandžiai
Sviestinis krepšelis su citrininiu maskarponės sūrio kremu ir juodais ikrais;
Ožkos sūrio ir abrikosų brusketa su pistacijomis ir šviežiomis mėtomis;
Rūkytos antienos ir Parmos kumpio užkandis su melionais, agurkais ir šilauogėmis;
Jautienos karpačas su spragintais kaparėliais, raugintais antaniniais obuoliais, chimichurri padažu, kietuoju sūriu, sūrio kremu;
Traškios tigrinės krevetės Butterfly su mangų ir čili pagardu;
Lengvai sūdytos jaunos silkės užkandis ir agurkų relish;
Šiaurietiškas lašišos gravlax su pankoliais, obuoliais ir garstyčiomis;
Apelsinų skonio burokėliai su fetos sūriu, riešutais ir gražgarstėmis;
Cezario salotos su ančiuviais, vyšniniais pomidorais ir brandintu sūriu.
Karštieji patiekalai
Ispaniškas jūros gėrybių troškinys su česnakine duonele;
Oto filė su voveraičių ir baltojo vyno padažu;
Antienos kukulaičiai su bruknių padažu;
Jautienos skruostas su mėsos sulčių padažu;
Česnakinė kiaulienos sprandinė su viskio padažu;
Jaunos bulvės su citrinos žievele ir šviežiais rozmarinais;
Grill sviestiniai moliūgai su šparaginėmis pupelėmis, batatais ir feta;
Bulvių virtinukai gnocchi su žalėsiais, pievagrybiais ir vytintais pomidorais;
Žarijų kaitroje keptų šviežių daržovių ratatouille;
Šampaninis daugiaryžis.
Šventinis desertų ir vaisių asortimentas




