NAUJŲJŲ METŲ VAKARIENĖ
Naujuosius 2025-iuosius pasitiksime Two Senses restorane su šventiniu vakarienės bufetu bei gyva akordeono muzika.
Naujametiniame bufete ruošime užkandžius, karštuosus patiekalus, desertų asortimentą bei gaiviuosius gėrimus.
Prieš sutinkant Naujuosius mieste, susitikime vakarienės su draugais Two Senses.
Kaina asmeniui - 65 Eur
*Taikomas išankstinis apmokėjimas
Naujametinis bufetas: 19:00-23:00
Akordeonas: 19:30-22:30
Rezervacijos: +370 640 25879
___
Nakvynė viešbutyje Radisson Hotel Kaunas su pusryčiais dviems + šventinis Naujųjų Metų bufetas - 240 Eur
Rezervacijos: kaunas.reservations@radisson.com
Meniu
Šaltieji užkandžiai:
Rūkyta jautiena Pastrami su miško grybų užtepėle
Jautienos liežuvis su fermentuotomis daržovėmis ir trumų kremu
Lengvai sūdytos silkės užkandis su agurkų relish
Sūdyta lašiša Gravlax su burokėliais, rikota ir bazilikų kremu
Burokėlių salotos su burata, pinijų riešutais ir citrusinais vaisiais
Romėniškų salotų užkandėlė su tunu, avokadais ir kiaušiniais
Lapinės salotos su vyšniniais pomidorais ir brandinto sūrio drožlėmis
Brusketa su vytintu Parmos kumpiu, sūrio kremu, vyšniniais pomidorais
Glazūruoti paukštienos kąsneliai su vytintomis slyvomis ir migdolais
Triušienos kepenėlių paštetas su figų džemu ir traškia duonele
Karštieji patiekalai:
Kepta antiena su bruknių ir kriaušių padažu
Gabale kepta, česnakais ir slyvomis kaišyta kiaulienos sprandinė su pipiriniu gravy padažu
Juodojo paltuso filė su baltojo vyno ir raudonųjų ikrų padažu
Azijietiškai kepta glazūruota lašiša su svogūnų laiškais ir sezamais
Jaunos bulvės su traškiais svogūnais ir laiškiniais česnakais
Grill sviestiniai moliūgai su špinatais, batatais, šparaginėmis pupelėmis, anakardžių riešutais ir feta
Kepti vyšniniai pomidorai su cukinijomis, avinžirniais ir šviežiais bazilikais
Traškūs žiediniai kopūstai su aštriu dūminiu chipotle padažu
Juodųjų lęšių, ryžių ir brunoise daržovių salotos
Šventinis saldėsių ir vaisių asortimentas