top of page

PRABANGIOS APKALBOS

GEGUŽĖS 14 D. | 19:00 - 21:00

 

Šampano istorijos. Burbuliukų kuždesiai. Užuominos iš naujo meniu.

Two Senses į vasaros vakarus žengia su nauju meniu. Vakaro metu apkalbėsime tris skonius, kuriuos lydės trys šampano istorijos su Jacquart šampano ambasadoriumi Žilvinu Grigaičiu.

Puošiamės perlais ir apkalbame tai, kaip šampanas gimė, kokie žmonės jį kurė, kokį vaidmenį šis prabangus gėrimas atliko skirtingais istorijos laikotarpiais kaip kultūrinis elementas. Ššš! Prabyla tūkstančiai burbuliukų. Ne apie dirvožemį ir klimatą, o apie kultūrą, žmones ir paskalas.

Kviečiame trijų patiekalų degustacijai.

Vakaro burbulų kuždesiai:

Jacquart Mosaïque Brut

Jacquart Signature Rosé

Jacquart Mosaïque Demi-Sec

 

​Pasitinkame nuo 18:30 val.

Apkalbos prasideda 19 val.

 

90 Eur/ asm
____
Rezervacijos: +370 640 25879

Meniu

Pasitikimas

Vasaros uoga su medaus druska.

Avietė | sūdytas medaus lašas | šviežias ožkų pieno kremas

 

Šefo komplimentas

Pavasario putėsiai ir žiedlapis.

Triušio kepenėlių putėsiai | rožių žiedų gelis | burokėlių čiatnis | 

traškus žagarėlis | laukų žaluma

Šiltas užkandis

Degintas ungurys su obuolių dvelksmu.

Rūkytas ungurys | bulvių kmynų kroketas | krienų burrata | 

obuolių želė | pavasario šparagai

 

Pagrindinis patiekalas

Švelnumas ir žemė.

Lėtai kepta antiena | cukinijų cannelloni su laukiniais kviečiais | 

morkų kremas |  rabarbarų gelis | morkų ir svarainių jus | 

riešutų ir žiedlapių traškumas | kiškio kopūstai

Desertas

 

Ledinis bazilikas, medaus rasa ir citrusų dvelksmas.

Jogurto kremas | yuzu su medumi | bazilikų padažas | braškės | žiedai

billy-huynh-saS98jKhVjA-unsplash.jpg
2024 08 17 Zilvinas-113.jpg
ChatGPT Image Apr 15, 2025, 11_00_04 AM.png
Jacquart.png
GS Klubas_FB033_DGUM5860.jpg

K. Donelaičio g. 27, Kaunas

Radisson Hotel Kaunas

 

+370 37 306226   |   +370 640 25879

info.kaunas@radisson.com

  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram

©2022 by Two Senses. Proudly created with Wix.com

bottom of page