
PRABANGIOS APKALBOS
GEGUŽĖS 14 D. | 19:00 - 21:00
Šampano istorijos. Burbuliukų kuždesiai. Užuominos iš naujo meniu.
Two Senses į vasaros vakarus žengia su nauju meniu. Vakaro metu apkalbėsime tris skonius, kuriuos lydės trys šampano istorijos su Jacquart šampano ambasadoriumi Žilvinu Grigaičiu.
Puošiamės perlais ir apkalbame tai, kaip šampanas gimė, kokie žmonės jį kurė, kokį vaidmenį šis prabangus gėrimas atliko skirtingais istorijos laikotarpiais kaip kultūrinis elementas. Ššš! Prabyla tūkstančiai burbuliukų. Ne apie dirvožemį ir klimatą, o apie kultūrą, žmones ir paskalas.
Kviečiame trijų patiekalų degustacijai.
Vakaro burbulų kuždesiai:
Jacquart Mosaïque Brut
Jacquart Signature Rosé
Jacquart Mosaïque Demi-Sec
Pasitinkame nuo 18:30 val.
Apkalbos prasideda 19 val.
90 Eur/ asm
____
Rezervacijos: +370 640 25879
Meniu
Pasitikimas
Vasaros uoga su medaus druska.
Avietė | sūdytas medaus lašas | šviežias ožkų pieno kremas
Šefo komplimentas
Pavasario putėsiai ir žiedlapis.
Triušio kepenėlių putėsiai | rožių žiedų gelis | burokėlių čiatnis |
traškus žagarėlis | laukų žaluma
Šiltas užkandis
Degintas ungurys su obuolių dvelksmu.
Rūkytas ungurys | bulvių kmynų kroketas | krienų burrata |
obuolių želė | pavasario šparagai
Pagrindinis patiekalas
Švelnumas ir žemė.
Lėtai kepta antiena | cukinijų cannelloni su laukiniais kviečiais |
morkų kremas | rabarbarų gelis | morkų ir svarainių jus |
riešutų ir žiedlapių traškumas | kiškio kopūstai
Desertas
Ledinis bazilikas, medaus rasa ir citrusų dvelksmas.
Jogurto kremas | yuzu su medumi | bazilikų padažas | braškės | žiedai




